Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Προσκλητήρια γάμου - προετοιμασία

(μπροστά όψη)(πίσω όψη)
Τα προσκλητήρια είναι ο πρώτος "αντιπρόσωπος" του γάμου σας και παρότι είναι ένας τομέας, στον οποίο δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα, αποτελούν μια ιδανική ευκαιρία για να παρουσιάσετε το στυλ και το ύφος του γάμου σας.

τι πρέπει να γνωρίζετε για τα προσκλητήρια
Το προσκλητήριο θέτει τον τόνο του γάμου σας και πρέπει να ταιριάζει με το χρώμα και το θέμα του. Πολλά ζευγάρια περιλαμβάνουν στα πρσκλητήρια το μονόγραμμά τους ή κάποιο λογότυπο που επαναλαμβάνεται και σε άλλα σημεία της γαμήλιας τελετής και του χώρου της δεξίωσης.

Ο τυπογράφος μπορεί να τυπώσει εκτός από τα προσκλητήρια, απαντητικές κάρτες, ευχαριστήριες κάρτες, το πρόγραμμα του γάμου, το μενού κ.α. Αν τα παραγγείλετε όλα μαζί θα είστε σίγουροι, αφενός οτι θα ταιριάζουν μεταξύ τους, αφετέρου οτι θα πάρετε και κάποια σημαντική έκπτωση.

Παραγγείλτε τα προσκλητήρια τρεις με τέσσερις μήνες νωρίτερα από την ημερομηνία του γάμου, ώστε να υπάρχει χρόνος για διορθώσεις, αν αυτό είναι απαραίτητο. Επίσης σας διευκολύνει στην έγκαιρη αποστολή τους. Παραγγείλετε περισσότερα από οτι υπολογίζετε για παν ενδεχόμενο.

Είναι προτιμότερο οι διευθύνσεις στα προσκλητήρια να είναι ιδιόχειρες και όχι τυπωμένες. Οι προσκλήσεις πρέπει να ταχυδρομηθούν περίπου έξι εβδομάδες πριν από το γάμο.

Η αποστολή των προσκλητηρίων, που έχετε ετοιμάσει με ιδιαίτερη φροντίδα, θα αρχίσει να δημιουργεί μια αίσθηση αναμονής, και θα κεντρίσει το ενδιαφέρον και την περιέργεια για τον γάμο σας.



http://www.odigosgamou.gr/articles.php?aid=54

Δείτε επίσης
Ευχαριστήριες κάρτεςPhotobooksΠροσκλητήρια γάμουΕυχητήριες κάρτες  , βάφτιση