Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Προσκλητήρια γάμου -ευχαριστήριες κάρτες




Έχοντας φτάσει στο στάδιο της παραγγελίας των προσκλήσεων γάμου, κι αφού έχετε ετοιμάσει λεπτομερώς την λίστα των καλεσμένων σας, έξι μήνες πριν τον γάμο, εάν δεν επιθυμείτε όλοι σας οι καλεσμένοι να παρευρεθούν στην γαμήλια δεξίωση, θα πρέπει να επιλέξετε, σε συνεννόηση με τον σύντροφό σας, ποιοι επιθυμείτε να παρευρεθούν στη δεξίωση. Εννοείται ότι θα έχετε προαποφασίσει από μήνες πριν τον αριθμό των συνδαιτυμόνων ώστε να έχετε κλείσει έγκαιρα την κατάλληλη αίθουσα. Εάν λοιπόν θα είναι λιγότεροι από τους καλεσμένους στο γάμο αυτοί που θα έρθουν στη γαμήλια δεξίωση, θα ήταν προτιμότερο να τυπώσετε δύο είδη προσκλήσεων.


Η μια απ’ αυτές θα περιλαμβάνει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το γαμήλια δεξίωση. Άλλη λύση που σας προτείνουμε είναι να στείλετε σε όλους το ίδιο προσκλητήριο και να έχετε κάρτα για τη δεξίωση μόνο στους φακέλους των συγγενών και φίλων που έχετε επιλέξει να παρευρεθούν. Κανονίστε με το τυπογραφείο να έχετε όλα τα προσκλητήρια έτοιμα έξι εβδομάδες πριν το γάμο και, εάν γίνεται, να έχετε πολύ νωρίτερα στον χώρο σας τους φακέλους, ώστε εσείς και όσοι άλλοι σας βοηθήσουν, να αρχίσετε συντομότερα την διαδικασία γραφής των διευθύνσεων. Να φτιάξετε δύο διαφορετικές λίστες (γάμος και δεξίωση – γάμος) για να μην μπερδευτείτε.


  Εάν έχετε σκεφθεί, μετά το γάμο, να αποστείλετε ευχαριστήρια κάρτα στους παρευρεθέντες στο μυστήριο, όπου παράλληλα θα τους ευχαριστείτε και για το δώρο τους, φροντίστε να έχουν τυπωθεί τα ευχαριστήρια καρτελάκια συγχρόνως με τα υπόλοιπα. Αν δεν έχετε επιλέξει πολύ ακριβό χαρτί, μπορούν όλα να γίνουν ομοιόμορφα: προσκλήσεις γάμου, προσκλήσεις δεξίωσης, ευχαριστήριες κάρτες. Επίσης, αν έχετε ανοίξει λίστα γάμου, μην ξεχάσετε να περιλάβετε το ανάλογο έντυπο μέσα στο φάκελο με το προσκλητήριο.


Δείτε επίσης...http://kalliopia.blogspot.com/2011/03/blog-post.html

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.. ΠΡΟΙΟΝΤΑΠΡΟΣΦΟΡΕΣΣΥΝΤΟΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ





Μπορεί να σας ενδιαφέρουν
Ευχαριστήριες κάρτεςPhotobooksΠροσκλητήρια γάμουΕυχητήριες κάρτες  , βάφτιση , Προιόντα, Αναμνηστικά /ενθύμια , αυτοκόλλητες ετικέττες , Ημερολόγια τοίχου